PaulaWa Juventus Tröja Barn Deanna

PaulaWa Juventus Tröja Barn Deanna

Arsenal tröja barn


Chelsea har sålt Kevin de Bruyne till Wolfsburg efter att den belgiska mittfältaren misslyckades i ett andra försök att etablera sig vid Stamford Bridge.
De Bruyne fann att det inte fanns utrymme för honom i Chelseas planer för 18 månader sedan, efter att han tecknat från Genk och snabbt lades ut till Werder Bremen för kampanjen 2012-13. Och trots att José Mourinho gav honom chansen att vinna honom över Den här säsongen har De Bruyne varit en perifert siffra runt första lagets lag.
Chelsea sa i ett uttalande: Kevin De Bruyne har idag [lördag] avslutat ett drag till Wolfsburg. Den belgiska förenar Bundesliga-klubben har Roma tröja barn gjort fem startar för Chelsea, med ytterligare fyra framträdanden som ersättare.
Den 22-årige mittfältaren tecknade ett femårigt kontrakt Napoli tröja barn och förväntades träna med sin nya klubb på lördagen. För mig var det uppenbart att Wolfsburg var min första kontaktpunkt om Chelsea lät mig flytta, belgiska internationella sade att ett drag skulle ha kostat omkring 20 miljoner euro.
Varken klubben släppte några finansiella detaljer om överföringen, även om Chelsea var angelägna om att Napoli tröja barn återhämta medel efter att ha betalat 21 miljoner pund för den serbiska mittfältaren Nemanja Matic från Benfica på onsdagen. Jag vill spela min del så att klubben kan fortsätta att lyckas och återvända till den internationella scenen, tillade De Bruyne.
Wolfsburg, tyska mästare 2009, är femte i Bundesliga med säsongen som ska återupptas efter vintersemesteren senare i månaden. Signering Kevin innebär att vi får mer kvalitet i laget, sade Wolfsburgs tränare Dieter Hecking. Han är en spelare med enastående kvaliteter och jag är glad att han bestämde sig för Wolfsburg.
De Bruyne började inleda Premier League-matchen för säsongen för Chelsea, en 2-0 hemvinst över Hull City, i augusti men förlorade snabbt sin första plats och gjorde sedan bara sporadiska framträdanden. Förflyttningen är också sannolikt att säkerställa mer speltid för en spelare som är desperat att göra Belgiens trupp för VM i Brasilien.